Success!

Note

Error

Session expiration Your session is going to expireClick here to extend

 
 
 
 
Budget

1 500 - 3 000

Posted on

2015-04-18 08:46:00.0

Buyer:

This project is complete

Someone on twago has already accepted this project. Find a project of your own, sign up today!

Post similar project now

Description

Hei, tässä hieman tietoa projektista.

Etsin säveltäjää luomaan alkuperäiset musiikit tekemääni lyhytelokuvaan (enintään viisi minuuttia pitkä). Elokuva ei ole vielä valmis, mutta haluan löytää säveltäjän jo etukäteen. Lyhytelokuvan kertojan repliikit on jo kirjoitettu ja äänitetty ja nyt haluaisin saada musiikit elokuvaan. Aion siis tehdä lopun elokuvan vasta, kun musiikki ja dialogi ovat valmiita.

Saattaa kuulostaa aika hassulta, mutta yritän selittää idean parhaani mukaan.

Lähetän sopivalle henkilölle dialogin äänityksen, jotta idean ymmärtäminen on helpompaa. Audio kestää noin 4 minuttia, mutta lopullinen elokuva tulee olemaan 4,5-5 minuuttia (alkuun ja loppuun pelkkää musiikkia).

Valitsemani henkilö saa lisätietoa projektista ja meidän pitää varmasti pitää jonkinlainen palaveri, jossa voidaan heitellä ideoita esimerkiksi intstrumenteista ja teemasta.

Idea on siis tämmöinen, että äänityksen saajan pitäisi kirjoittaa mitä siitä hänelle tulee henkilökohtaisesti mieleen. Luulenpa, että musiikki tulee sen jälkeen paljon luonnollisemmin, kuin että sanoisin, että tähän kohtaan tulee nyt iloista tai tähän surullista musiikkia. Tietenkin musiikin pitää seurata dialogia, mutta en halua musiikin kuulostavan jollain tavalla pakotetulta.

Toinen tärkeä juttu projektiin liittyen on, että vaadin työhön valittavalta henkilöltä erinomaisia säveltäjän lahjoja. Lyhytelokuvasta ja sen musiikista pitää tulla ikimuistoisia. Elokuva alkaa hitaasti ja rauhallisesti ja alkaa vähitellen rakentua. Kertoja puhuu syyttömyydestä, uudesta nuoruudesta, pelon tunteesta, mutta lopulta toiveikkuudesta. Loppu rakentuukin tuohon toiveikkuuteen liittyen. Musiikin pitäisi olla kaunista, tunteellista ja liikuttavaa.

Musiikin laadun tulee myös olla hyvää. Musiikissa ei tarvi välttämättä olla monta instrumenttia, ehkä sello ja viulu? Musiikki tosiaan riippuu paljon teemasta ja sen tulisi jollain tavalla tietenkin sopia elokuvaan.

Tässä muutamia artisteja, joista pidän. Toivon sinulta samanlaista tyyliä/soundia. Kopioiminen ei tule kyseeseen, mutta samantyylistä unenkaltaista soundia kaipaisin.

The Album Leaf.

Rhian Sheehan.

Maksan palkan projektipohjaisena, ei tuntitaksoja.

Valmis lyhytelokuva ladataan nettiin (youtube ja muut mediasivut) ja sillä yritetään saada palkinto elokuvafestivaaleilta.

Hyväksymällä tämän työn hyväksyt myös sen, että saan käyttää musiikkia ja levittää videota esimerkiksi nettiin.

Videoon tulee maininta säveltäjältä.

Ei rojalteja, vain projektipalkka.

Liitä hakemukseesi audionäytteitä.

Kiitos kiinnostuksestasi! Odotan innolla viestiäsi.