Success!

Note

Error

Session expiration Your session is going to expireClick here to extend

 
 
 
 
Budget

3 000 - 6 000

Posted on

2015-03-29 20:53:00.0

Buyer:

This project is complete

Someone on twago has already accepted this project. Find a project of your own, sign up today!

Post similar project now

Description

Etsin kokenutta affiliate-markkinointijohtajaa verkkokauppaani. Odotan hakijalta menestystä affiliate-markkinoinnin alalta. Haluan yritykselleni vahvan affiliate-markkinointisuunnitelman sekä löytää hyviä affiliate-kumppaneita ja -markkinoijia tuotteilleni. Affiliate-markkinointi tapahtuu tunnetun affiliate-verkoston kautta, jossa on monia yrityksellemme sopivia markkinoijia ja julkaisijoita. Tutkimukseen perustuen tarkoituksenamme on tarjota tämän alan parhaat komissiot, jonka avulla saamme varmasti erinomaisia affiliate-markkinoijia ohjelmaamme.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta ja kiinnostusta affiliate-markkinoinnista sekä erilaisista verkostoista. Osaathan myös tehdä suunnitelmia parhaiden markkinoijien rekrytoimiseksi ja yrityksemme myyntitavoitteiden saamiseksi. Markkinointijohtaja tulee johtamaan ohjelmaa jatkuvasti tehden parannuksia ja parantaen myyntejä.

Älä hae työtä, jos et tiedä mitä affiliate-markkinointi on, tai jos sinulla ei ole kokemusta siitä. Etsimällämme henkilöllä on vankkaa kokemusta myyntien tekemisestä affiliate-markkinoinnin kautta.

Työ tulee aloittaa välittömästi. Kaikki muu on jo valmiina ja tavoitteenamme on vahva yhteistyö sopivan työntekijän kanssa. Jätä hakemukseen merkityt hinnat ja deadline paikoilleen. Lopullinen palkkio ja aikaraja sovitaan sopivan henkilön kanssa. Työ on jatkuvaa.