Success!

Note

Error

Session expiration Your session is going to expireClick here to extend

 
 
 
 
Budget

1 500 - 3 000

Posted on

2015-04-27 00:42:00.0

Buyer:

This project is complete

Someone on twago has already accepted this project. Find a project of your own, sign up today!

Post similar project now

Description

Projektityö: Maatalouteen ja ympäristöön liittyvä kaukosäädin

Olen työskennellyt kaukosäätimiin erikoistuneen sähköinsinöörin kanssa kehittääkseni Arduino-pohjaisen kaukosäätimen sisäkasvatukseen.

Antureita, tuulettimia, pumppuja, valoja, lämmitystä ja ac-ulostuloja yhdistävä PCB-liitäntä on suunniteltu ja testattu.

Kuulin vähän aikaa sitten, että Arduinoa voi kontrolloida USB-portin kautta Visual Basicia käyttäen Windows PC:llä.

Olen suunnitellut kosketusnäytöllistä 8" tabletia, jossa on Windows 8.1 ja yllä mainittu käyttöliittymä.

Löysin VB-ohjelman, jolla voi kontrolloida ympäristökontrollointiin liitettyä Arduinoa.

Etsin VB-ohjelmoijaa, joka osaisi kertoa, voinko käyttää yllä mainittua ohjelmistoa Arduino-projektissani.

Haluaisin myös tietää voiko VB-ohjelman ladata 8" Windows-tabletille, jossa on Windows 8.1 ja mikrousb, jonka kautta Arduino yhdistetään. Tabletia tullaan käyttää pysyvästi ympäristön kontrollointiin. Kyseessä olisi siis korkealuokkainen kosketusnäytöllinen käyttäjäliittymä.

8"-tabletilla toimiva VB-ohjelma pitää saada toimimaan nopeasti, että voin demonstroida sen käyttöä esimerkiksi valojen, tuulettimien, pumppujen, solenoidien ja lämmittimien kontrolloinnissa sekä lämmön, ilmankosteuden ja säiliön nestemäärän monitoroinnissa.

Arduino VB Lab on koodattu VB.NET:issä ja sen avulla käyttäjä voi kustomoida kontrollointiliitäntöjä PC:ltä käsin. Käyttäjä voi lisätä tyhjälle sivulle esimerkiksi mittareita, painikkeita tai kuvia, ja käyttää painikkeita jonkin kontrolloimiseen tai tietojen reaaliaikaiseen tarkasteluun. Työhön soveltuva henkilö osaa kirjata kaikki palvelintiedot SQL-palvelintietokantaan ja valita grafiikoiden alku- ja loppupäivät.

Lähetä tarjouksesi kahteen osaan jaettuna: 1. tarjous - arviointi ja neuvonta (kuinka voidaan käyttää sovelluksessa). 2. tarjous - ohjelmiston luominen ja ohjeistus (kuinka asennetaan SQL-palvelin mukaan lukien).