Success!

Note

Error

Session expiration Your session is going to expireClick here to extend

 
 
 
 
Budget

3 000 - 6 000

Posted on

2015-03-03 21:03:00.0

Buyer:

This project is complete

Someone on twago has already accepted this project. Find a project of your own, sign up today!

Post similar project now

Description

Etsimme verkkosivujen suunnittelijaa

luomaan uuden verkkosivun

Sivujen/moduulien lukumäärä: 4-6

Tarvitsemme useita ohjelmistollamme luotuja verkkosivumalleja.

Näiden verkkosivumallien tarkoitus on saada asiakkaamme käyttämään ohjelmistoamme verkkosivujen suunnittelussa.

Huom. kaikki mallit suunnitellaan verkkosivujen suunnitteluun tarkoitetussa ohjelmistossamme.

Jos saat työn ja suunnittelet meille hienon mallin, meillä on tarjota työtä myös pidempiaikaisesti.

Ohjelmistomme käyttö on todella helpoa ja nopeaa, mutta mahdollistaa myös monimutkaisten elementtien käytön (esim. verkkokauppa ja chat) kirjaimellisesti muutamalla klikkauksella.

Ohjelmistomme kautta kaikki elementit saa pääasiassa esille yhdellä tai kahdella klikkauksella. Eli siis jos jotain elementtiä klikkaa, esiin tulevat kaikki sen elementin mahdolliset muokkausvaihtoehdot.

Mallia suunniteltaessa tulee aloittaa taustasta, johon voi lisätä mediaa tai värejä yksinkertaisesti tuplaklikkaamalla haluttua aluetta verkkosivun muokattavalla alueella ja klikkaamalla haluttua mediaa tai väriä.

Lisäksi jokaisen taustan päälle voi lisätä uusia taustoja, jolloin voi luoda monikerroksisen taustan. Tämäkin onnistuu yksinkertaisesti tuplaklikkaamalla ”otsikkoaluetta” tai ”tekstialuetta” tai ”footer-aluetta” ja valitsemalla halutun median tai värin taustaksi. Huom. taustat voi valita myös ”sivun leveyden” tai ”näytön leveyden” perusteella, jolloin tausta ulottuu koko sivulle.

Kun kaikki taustat ovat valmiita, verkkosivulle voi lisätä esim. tekstilaatikoita, muotoja, kuvia, diaesityksiä, videoita, Google-karttoja, yhteydenottolomakkeita ja niin edelleen. Ominaisuudet voi lisätä mihin tahansa verkkosivulla siirtämällä ja pudottamalla, eli CSS-rajoitukset eivät päde suunnittelussa.

Jokaiseen objektiin löytyy valmis vaihtoehto, mutta esim. painikkeet ja mediat voi suunnitella myös itse ja ladata sivulle. Elementtien muotoa, kokoa, reunoja, värejä ja fontteja voi muokata helposti. Lisäksi elementtien ”asetuksista” pystyy muuttamaan esim. objektien siirtymistä, Google-karttojen osoitteita ja yhteydenottolomakkeiden vastaanottosähköpostiosoitteita.

Kun elementti on valittuna, ohjelmisto näyttää kaikki mahdolliset muokkausominaisuudet.

Ohjelmistomme on TODELLA monipuolinen, mutta silti erittäin helppo asentaa ja käyttää verrattuna muihin markkinoilla oleviin ohjelmistoihin.

Jos haluat työskennellä meille, liitä hakemukseesi hinta työllesi ja kerro minkätyyppisiä verkkosivumalleja haluaisit tehdä (esim. tilinpito- tai asianajajayritys).